WTP Maskin är general importör i Sverige för FAE

Nedan kan du se ett urval av våra godkända leverantörer.
Vi erbjuder installation / montage, service och reparation (garanti)

Redskap hjullastare & Grävmaskin

Svensktillverkade redskap till hjullastare grävmaskinet och traktor. 

Svensktillverkade redskap till hjullastare och traktor. Drivex har i alla tider förknippats med kvalitet och funktion in i minsta detalj – och att leverera effektiva helhetslösningar. Drivex kompletta program av redskap bekräftar detta. De gör din hjullastare eller traktor mer allround, året runt, oavsett om du är expert på väghållning eller materialhantering.

Allt vi gör strävar mot att entreprenörerna ska kunna jobba på nya och mer effektiva sätt med sina maskiner. Vi vill att de ska kunna göra mer,  men också att de ska kunna utföra sina vanliga arbetsuppgifter på sätt som är bättre, både för de själva och för miljön. Därför jobbar vi ständigt med nya idéer och innovationer som kan bli morgondagens produkter. Och vi gör det med den starka övertygelsen om att allt är möjligt.

För dig med högsta krav på prestanda och kvalitet finns ett av världens ledande företag nära. ABL Construction Equipment i Sävsjö utvecklar, konstruerar och producerar originalredskap till kunder över hela världen.Support och eftermarknad är en viktig del i verksamheten och vi lägger stor vikt vid snabba leveranser och god service. För ägare till ABL redskap är maximal lönsamhet och drifttid väldigt viktigt därför har vi ett välsorterat reservdelssortiment.
 

SMP Parts är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Vi är stolta över att tillverka produkter och lösningar av högsta tänkbara kvalitet och våra processer följer de högsta gällande kvalitets- och säkerhetsstandarderna i branschen.
 

Tilltrotatorer & styrsystem

Genom lång erfarenhet, skarp produktutveckling och innovativa lösningar skapas viktig kunskap som gör att vi kan leda marknaden. Vårt mål är att fortsätta att vara den världsledande leverantören av tiltrotatorer.
 

Erbjuder tiltrotatorer och tillhörande systemlösningar på en internationell marknad för att möta behovet av  ökad flexibilitet och högre effektivitet på grävmaskiner.
 Genom att erbjuda de bästa produktlösningarna möter vi  användarnas höga krav på kvalitet, funktion och totalekonomi.
 

OilQuick AB har specialinriktning på helautomatiska redskapsfästessystem för grävmaskiner, hjullastare, truckar, materialhanteringsmaskiner och kranar. Produkterna marknadsförs och säljes under varumärket
OilQuick

Materialhantering

Vi kan erbjuda våra kunder rätt redskap till varje jobb. Intermercato tillverkar gripare, gripskopor, rotatorer och kranvågar. Styrka ska bestå i ett starkt fokus på innovativa och tekniska lösningar främst inom           branscherna återvinning  och bioenergi.

Vagnar till grävmaskiner

Vi tillverkar vagnar efter egna ritningar och vår ide är att göra produkter som är av hög kvalité, med så lite bekymmer som möjligt för slutkund.
Vi vänder oss i huvudsak till entreprenadföretag, jord- & skogsbruk och kommuner. 

Maskinstyrning & Grävsystem

Levererar professionella samt innovativa tjänster och produkter till yrkesproffs inom många olika branscher, såsom positionering och avancerad mätteknik, bygg- och anläggning, maskinstyrning med flera. Med våra noggranna instrument, avancerade mjukvarulösningar och pålitliga service, erbjuder vi värdefulla lösa alla som bygger och formar vår framtid. 

SITECH är auktoriserade återförsäljare av Trimbles maskinstyrnings- och mätteknikprodukter. Våra kunder finns inom entreprenadbranschen, den marina byggsektorn och havsbaserade projekt.  SITECH Sverige   AB ingår i Trimbles globala distributionsnät. Mätteknik och maskinstyrning är vår specialitet.

Produktsortimentet omfattar GPS/GNSS mottagare, Totalstationer, Laserscanners och Mobilt GIS, Fotogrammetriska program, 2D och 3D system för styrning och guidning av entreprenadmaskiner samt fält och kontorsprogram för geodetisk mätning.

Markpackning. Kompressorer mm

Är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Vi förser våra kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.